Optreden in cultuurhuis Emmerhout

Het is nog ver weg, maar je kan alvast een stoel reserveren! Klik hier

Optreden op Lichtjesavond Kristalla

Nieuwe Apparatuur

Ik ben overgegaan op nieuwe geluidsapparatuur, het is allemaal een stuk compacter! Speakers zijn van HK Audio, Mengpaneel van Soundcraft, Microfoons van Sennheiser, Het was een hele investering, maar ik ben er erg blij mee en het is een hele upgrade!

Nieuwe najaarsactie!

Informeer naar de mogelijkheden!

Najaar 2017

Muzikale wereldreizigers trekken door Wildlands

Geplaatst op maandag 24 juli 2017 10:46
  • Muzikale wereldreizigers in Wildlands. © Wildlands

Emmen / Sleen – Twee onbekende avonturiers lopen deze zomer door Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

De meeste bezoekers weten het inmiddels: als je op expeditie gaat in Wildlands kom je niet alleen dieren tegen, maar ook bijzondere types. Het wemelt in het themapark van de kleurrijke karakters. Sinds de opening is er gewerkt aan nieuwe verhalen en boeiende figuren. Vanaf vandaag komen daar twee vrolijke backpackers bij: Ed en George. Ze kennen de wereld als hun broekzak en hebben alle spullen bij zich die je nodig hebt voor een rondje om de wereld.

Zingend zomerduo

Hun allerbelangrijkste bezit: een banjo en een basgitaar. Met het zingen van liedjes proberen de avonturiers geld bij elkaar te sprokkelen voor de rest van hun reis. Vanaf vandaag vangen de twee globetrotters elke ochtend mensen op bij het grote plein bij de ingang. De rest van de dag zwerven ze door het park.

Tot 25 augustus kunnen bezoekers het duo, bestaande uit Gerard de Haan uit Sleen en Edgar Smit uit Emmen, in elk werelddeel tegen het lijf lopen.


17-7-2017

Nieuwe Blog

Klik hier


Goedemorgen!

Een vraag die vaak voorbij komt is, ben je overal te boeken? Jazeker ik ben overal te boeken, maakt niet uit waar het is! In binnen en buitenland, op een boot of in de kerk, in achtertuin of op de camping het maakt niet uit, ik kom overal met mijn busje!

Meubelboulevard Emmen 14 okt 2012


Foto’s van 20 mei tijdens het optreden van mij op het 50 jarige huwelijk van de familie Wolbink. Foto’s: Gerrit Heine


Abonneer je nu op mijn You Tube kanaal en zie de nieuwste video’s

Edgar’s You Tube Kanaal

zomerkorting 2017.png


Vintagefair in de TT Hal- Assen

Gisteren opgetreden in de TT Hal in Assen, waar een vintage Fair werd gehouden. Deze keer had ik Jetze meegenomen om te helpen opbouwen en foto’s te maken en filmpjes te schieten. Was een lang dagje, maar super leuk en Jetze gaat voortaan vaker mee als Roadie. Hieronder wat foto’s van mijn optreden!

Website van de Muzikant Folk & Entertainment up to date!

De website van mijn bedrijfje is weer bij gewerkt en er zijn weer nieuwe dingen bij gekomen! Meer weten? Kijk dan op deze site  DMFE


Maart Edgar


Actie!

Bij 750 likes geven we weer iets weg en niet 1, maar 2 dingen! Deel de facebookpagina met je vrienden en laat ze liken en er worden bij 750 likes 2 winnaars getrokken!

Copy of old paper Concert Event Flyer Template Country (1)